
Akülü trenler, çocuklarımızın zevkle ve eğlenerek zaman geçirdiği oyuncak gruplarındandır. Ayrıca velilerin de bu oyuncakların hareketli, ışıklı, sesli ve güvenlik açısından stabil oyuncak grupları olmalarından dolayı rahatça ve güvenerek çocukları için kullandıkları eğlenceli ürünlerdir.
Ergin Oyun, hem çocukların ve ailelerinin hem de sektöre hizmet veren ticari işletmelerin bireysel ve ticari ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yaklaşık 8 yıldır akülü trenler üzerinde ar-ge çalışmalarını devam ettirmekte, bu minvalde çeşitli ürünler orataya koymaktadır.
Ergin Oyun, çocuk eğlence dünyasında çocukların güvenli bir şekilde zevkli zaman geçirmesini sağlamak, aynı zamanda ticari işletmeler için de katma değer ortaya çıkarmak için akülü trenler üretmektedir. Yapılan yeniliklerle bu alanda da sektörün lider firmalarından haline gelmiş, teknolojik hamleleriyle benzersiz ürünler sunmaktadır.
TIRTIBOT AKÜLÜ TREN hem çocukların hem de ticari işletmelerin tüm ihtiyaçlarını gözeten, uzun süren üretim ve ar-ge tebrübesinin neticesi olan üstün nitelikli bir üründür. TIRTIBOT AKÜLÜ TREN'da neler mi var ? Brlikte inceleyelim:
-
ERGİN OYUN TIRTIBOT ANDROİD SİSTEMLİ VE LED EKRANLI KONTROL ANAKARTINA SAHİPTİR
-
ANDROİD PANELDEN DENETLEME VE AYARLAMA YAPILIR
-
TRENİN KOLTUKLARINDA BULUNAN SENSÖRLER SAYESİNDE ÇALIŞIRKEN KAÇ KİŞİNİN KULLANDIĞI BİLGİSİ ANAKARTA AKTARILIR. DENETİM AÇISINDAN İSTENDİĞİ TAKDİRDE ANDROİD EKRANDAN GÜN İÇİNDE YA DA GÜN SONUNDA TRENİ KAÇ KİŞİNİN KULLANDIĞI GÖRÜLEBİLİR.
-
ERGİN OYUN AKILLI SİSTEM ENTEGRASYONU YAPILDIĞI TAKDİRDE , BİR BİLGİSAYARA KURULACAK OLAN ERGİN OYUN KART SİSTEMİ SAYESİNDE TRENİN HAREKET BİLGİLERİ (KAÇ MÜŞTERİNİN KULLANDIĞI) TREN ÜSTÜNDEKİ ANDROİD SİSTEMDEN BİLGİSAYARA AKTARILIR. BU BİLGİLER KULLANICIYA TANIMLANACAK OLAN BULUT HESABINDA YEDEKLENİR . BU SAYEDE GÜNLÜK VE UZUN SÜRELİ OLARAK KULLANIM DETAYLARI İSTENDİĞİ ANDA KULLANICI TARAFINDAN İNCELENEBİLİR
-
TIRTIBOT 1 LOKOMOTİF VE 5 ARTÇI VAGONDAN OLUŞMAKTADIR
-
AYNI ANDA 5 KİŞİNİN KULLANIMINA UYGUNDUR
-
ÜRÜN GÜÇLÜ ÇELİK ŞASEYE SAHİPTİR
-
İKİ ADET MOTOR KULLANILMAKTADIR
-
TIRTIBOT ÖN ,YAN, ARKA VE ÜST KISIMLARINDA ÇEŞİTLENEN RENKTE LED IŞIKLANDIRMA MEVCUTTUR
-
AYARLANABİLİR SES SİSTEMİ MEVCUTTUR
-
KUMANDA İLE DURDURULUP HAREKET ETTİRİLİR
-
GELİŞMİŞ SENSÖRLERİ SAYESİNDE ÇİZGİDEN SAPMA YAPMAZ ( OLASI SAPMADA ÇİZGİ DIŞINDA ÇIKTIĞINDA GÜVENLİK AÇISINDAN OTOMATİK OLARAK DURUR)
-
TIRTIBOT'TA İKİ ADET 12V BÜYÜK AKÜ BULUNUR. BU SAYEDE TAM ŞARJ İLE TÜM GÜN KOLAYLIKLA ÇALIŞIR